Ik werk twee dagen in de week in atelier 't Duifje.

Een open atelier in verenigingsverband, met een zeer gemêleerd gezelschap van jong, oud, man, vrouw, kunstenaar, hobbyist etc. 

We delen de behoefte om creatief bezig te zijn en dit kan op verschillende niveaus en met een zeer brede mogelijkheid aan materialen en middelen.

We hebben ook een aantal plaatsen voor Activerend werk.

Juuls Atelier

 

Juuls Atelier neem ik begin 2023 over van Juul Hogeling, maar ik werk er al 3 dagen in de week. Hier ben je even geen cliënt maar deelnemer, kunstenaar, vormgever. Je werkt niet in een instelling maar kleinschalig in een atelier. Het atelier is rustig, ruim en licht en is omgeven door een mooi gebied bij Hoogte 80 in Arnhem. Jij bent de spil waar het om draait, je hebt zelf de regie. Jij bepaalt waar je aan wilt werken en wat je belangrijk vindt.
Juuls Atelier wil je daarbij coachen. En wie weet durf je het aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Als deelnemer van Juuls Atelier maak je deel uit van een groep kunstenaars die ook elkaar kunnen inspireren, jouw ideeën zijn welkom, samen zijn we sterk.

 

In 2020 ben ik onderdeel geweest van het team bij Boulevard Magenta

Een kleinschalige schilderschool met unieke onderwijsmethode

Goed leren schilderen & vergulden

Een van de opdrachten bij Boulevard Magenta, een paard schilderen. 

Art Brut Biennale

Internationale Art Brut Biënnale is verplaatst naar 13 (opening) t/m 22 mei 2022. The Art Brut Biënnale has been moved to May 13 until May 22, 2022

 

Art Brut gaat over kunst in zijn meest directe en ongeremde vorm. Puur en onbevangen, gemaakt door kunstenaars met een psychische problematiek of een verstandelijke beperking. Hun werk verdient de aandacht van het grote publiek. De Internationale Art Brut Biënnale biedt daarvoor het podium: krachtige kunst in de vorm van exposities, workshops, lezingen, films en optredens. Het evenement wordt in 2021 voor de vierde keer georganiseerd op de locatie van Hazemeijer Hengelo.

 

Vinaigrettekunst

Vinaigrette is een samenwerkingsverband tussen Nick en Lynke van den Eertwegh. 

 

De Vlindertuin

is een mooie plek in de Geitenkamp in Arnhem waar Juulsatelier is gevestigd samen met andere sociale ondernemingen.